Od tada više ništa nije isto-Milica Miladinović

Please wait...
Print Friendly, PDF & Email

Srela sam te običnog dana, a baš tada kada je sve tako obično, tada se i dešavaju stvari koje nam promene život. Tog običnog dana sam po prvi put čula tvoj glas, pogledi su nam se sreli, i baš tog dana je počelo u meni da se radja nešto novo. Neki kažu da je to ljubav. Ja mislim da je ludost. Ludost je voleti tebe. Ludost je biti rob sopstvenih osećanja. Ludost je živeti za tvoj osmeh, a iz ludosti se razvija strah koja te steže, ne da ti mira, ne pušta te. Mili, taj strah nikada nisi mogao da shvatiš, a mozda sam i ja sama bila glupa devojčica koja te je volela više od svega. Tu istu devojčicu danas ne mogu da pronadjem u sebi. Sretnem je kad-kad u tvojim očima i ta ista devojčica…nestane.

FavoriteLoadingAdd to favorites

281total visits,2visits today

Milica Miladinović

Autor: Milica Miladinović

Imam 21 godinu, studiram ekonomiju. Pored ekonomije književnost je moja najveća ljubav. U slobodno vreme pišem pesme i priče koje većim delom opisuje moja osećanja. Volim da kažem za sebe da sam umetnička duša. Mislim da ljubav pokreće sve, moje pesme se baziraju na tome.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

http://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  http://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  http://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
more...