|
POEZIJASCG - ДОБРОДОШЛИ НА ФОРУМ О ПОЕЗИЈИ!
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
| Autor |
Poruka |
ljuba-trebotin Site Admin

Pridruio: 10 Avg 2006 Poruke: 279 Lokacija: KruŔevac
|
Poslao: Sub Okt 20, 2007 9:40 pm Naslov: IPAK NEDELJA - SUSRETI PESNIKA POEZIJASCG - BG 28.10.2007. |
|
|
PoŔtovane kolege pesnici,
Na inicijativu Natalije Jakovljeviæ, a uz angažovanje Miljojka Milojeviæa, Sanje Petroviæ, Zorana Matiæa i drugih pesnika iz Beograda, u pripremi je program prvih SUSRETA pesnika koji svoje radove objavljuju i na www.poezijascg.com.
SUSRETI æe se realizovati 28.10.2007. godine u Beogradu, a u to vreme se deŔava i Sajam knjiga, pa æemo spojiti lepo sa korisnim.
Najkasnije u ponedeljak uveèe ovde æu izložiti detaljni PROGRAM celodnevnih SUSRETA PESNIKA POEZIJASCG koji pripremaju èlanovi organizacionog odbora koje sam veæ pomenuo.
Pozivam zainteresovane za druženje da se prijave ovde na Forumu, zasad preliminarno, a po postavljanju svih detalja programa i konaèno.
SREĆNI NAM BILI PRVI SUSRETI! _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi?
Poslednji put izmenio ljuba-trebotin dana Sre Okt 24, 2007 10:55 pm, izmenio ukupno 4 puta |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
BileMilojevic

Pridruio: 04 Feb 2007 Poruke: 65 Lokacija: Beograd
|
Poslao: Ned Okt 21, 2007 7:44 pm Naslov: PRIJAVA ZA PRVI SUSRET POETA I POETESA sa I.S. POEZIJASCG |
|
|
Postovani Ljubo,
molim Vas upisite me u spisak prijavljenih pesnika za Prvi susret
28. 10.2007.g.
Posto se vec nalazim u Beogradu, smatram nepotrebnim davanje drugih
podataka, osim mobilnog telefona-jer ga trenutno nemam, ali do petka
imacu ga i javicu broj.
Srecan Susret i svima zelim prijatno druzenje i osvajanje Diplome
za pesme kojima ce se takmiciti.
Miljojko Milojevic- Bile, Beograd. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Okt 21, 2007 9:56 pm Naslov: |
|
|
Evo kako je organizacioni odbor zamislio program:
PROGRAM SUSRETA PESNIKA POEZIJASCG
1. Druženje bi se realizovalo u nedelju 28.10.2007. godine u Beogradu
2. Okupljanje od od 9 do 10 èasova na lokaciji Autobuske stanice u Beogradu - saèekivanje kolega iz unutraŔnjosti i inostranstva i odlazak u lokal èije æemo ime i lokaciju blagovremeno objaviti naknadno.
3. Od 1O.30 - 15.00 h. d r u ž e nj e:
10.30 - Uvodno izlaganje organizatora i dogovor oko izdavanja zajedniĆØke knjige pesama,
11.00 - Ćitanje ili recitovanje odabranih pesama sa kojima se uĆØesnici takmiĆØe za osvajanje 1, 2 i 3. mesta u kategoriji: rodoljubivih, misaonih, ljubavnih i opisnih pesama.
- Izbor najboljih pesama ( Na poèetku æemo izabrati žiri od tri èlana za svaku kategoriju)
13.00 - Podela d i p l o m a slavodobitnicima.
14.00 - Zajednicki ruĆØak
15.30 - ZajedniĆØka ili individualna poseta Sajmu knjiga.
Napomene:
- Za druženje je izabran 28.10.2007. godine, kao datum kada je u Beogradu i sajam knjiga pa æe mnogi pesnici spojiti lepo i korisno.
(bilo je reèi da susreti budu 27.10.2007. godine ali se od toga odustalo zbog lokala i veæeg odziva pesnika.
- Svaki uèesnik Susreta može da dovede gosta, uz obavezu da za njega snosi troŔkove, kao i za sebe. Što se troŔkova tièe: (hrana, piæe, lokal) oèekujemo da æe se kretati u iznosu od 1.200,oo do 1.500,oo dinara po uèesniku. Za PRVI SUSRET možete se prijaviti na forumu ovog sajta, u za to posebno otvorenoj temi ili na email pesnik@poezijascg.com, najkasnije do 25.oktobra.
OĆEKUJEMO DA SE SVI ZAINTERESOVANI ZA SUSRETE PESNIKA POEZIJASCG PRIJAVE I TAKO OTPOĆNEMO JEDNU LEPU TRADICUJU!
Sreæan Vam Prvi pesnièki susret u Beogradu 28.10.2007.godine
DOBRODOÅ LI!
ORGANIZACIONI ODBOR _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi?
Poslednji put izmenio ljuba-trebotin dana Pet Okt 26, 2007 12:30 am, izmenio ukupno 2 puta |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
kolle

Pridruio: 12 Jan 2007 Poruke: 18 Lokacija: Å id,Srbija
|
Poslao: Uto Okt 23, 2007 5:48 pm Naslov: RAĆUNAJTE NA MENE!!!kolle |
|
|
Ovo obaveŔtenje baŔ me je obradovalo.Svaka èast organizatorima.Raèunajte i na mene.moji kontakt telefoni:
022/710-002
063/827-4443
064/644-1540
VIDIMO SE NARAVNO.
POZDRAV SVIMA!
kolle |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Radeumetnik

Pridruio: 27 Avg 2007 Poruke: 62
|
Poslao: Uto Okt 23, 2007 10:52 pm Naslov: PRIJAVA ZA UCESCE |
|
|
PRIJAVLJUJEM SE DA UZMEM UCESCE NA OVOM SUSRETU
I PRVI PUT UZIVO DA PROCITAM SVOJU PESMU.
ZELIM DA SE UPOZNAM SE SA SA SVIM PESNICIMA KOJI PISU OVDE
I KOJE RADO CITAM.
MORAM PRIZNATI DA IMAM I SVOJE UZORE MEDJU NJIMA
I ZADOVOLJSTVO JE MOJE DA VIDIM SVOJU PESMU DO
NJIHOVIH NA FORUMU I CITAM SA NJIMA NA OVOM SUSRETU.
s postovanjem i do vidjenja RADE UMETNIK
moj mail je radetodor@yahoo.com |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ZoranHristov

Pridruio: 19 Feb 2007 Poruke: 104 Lokacija: LEle
|
Poslao: Sre Okt 24, 2007 6:27 am Naslov: |
|
|
064/3337555, _________________ Ore lola, sa cetiri vola,
dva su tudja, dva njegova nisu. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Okt 24, 2007 10:35 pm Naslov: |
|
|
Evo Novih Detalja:
DRUŽENJE JE NA SPLAVU OLIMPIK 28.10.2007. godine od 10.00 do 16.00 èasova.
Zoran Matiæ se angažovao i utanaèio sledeæe detalje:
Cena aražmana za * SUSRETE PESNIKA POEZIJASCG* na splavu OLIMPIK je 1.200,00 dinara. Aražman obuhvata predjelo, glavno jelo, aperitiv (domaca ljuta i dve kafe). Ostalo pice se placa posebno po ceni od 100,00 dinara. Uz aržman ide i Sala koja se ne plaæa!
Zoran se trudi da obezbedi i neka iznenadjenja (ozvuĆØenje) itd.
SPISAK prijavljenih za *PRVI SUSRET PESNIKA POEZIJASCG*
1.BrkiƦ Zorica
2.DjokiƦ Dalibor
3.DjuriƦ Kika
4.JakovljeviƦ Natalija
5.KnezeviƦ Zlatko
6.Kolar Darko
7.Katana Ilija
8.Matic Zoran
9.Milojevic Miljojko
10.Milovanovic Spasoje
11.Nedovic Radovan
12.Obradovic Ljubodrag
13.Petrovic Sanja
14.Sekiraski Verica
15.Todorovic Rade
16.TodosijeviƦ Dragan
17.Hristov Zoran
18.Vojnoviæ DuŔan
I Bile dovodi goste (ako se odazovu)
1.Lujak Tamara
PS. Napomena: Sve pitanja i informacije mogu se postaviti ovde na sajtu u vidu komentara, Na Forumu, na moj Email : pesnik@poezijascg.com ili kod organizatora druženja (Miljojka Milojeviæa, Zorana Matiæa, Natalije Jakovljeviæ i Sanje Petroviæ). BUDIMO UKONTAKTU!
SREĆNI NAM BILI PESNIĆKI SUSRETI POEZIJA SCG! _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|
|