| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
| Autor |
Poruka |
ljuba-trebotin Site Admin

Pridruio: 10 Avg 2006 Poruke: 279 Lokacija: KruŔevac
|
Poslao: Pet Jan 26, 2007 10:26 pm Naslov: MAJSKI KNJIŽEVNI KONKURS
āJezik nam je otadžbinaā |
|
|
UDRUŽENJE PISACA āSEDMICAā
SEKCIJA UDRUŽENJA KNJIŽEVNIKA SRBIJE
Schriftstellerverein Sieben e.V.
Postfach 160 619
60069 Frankfurt am Main
Tel. 069 / 97 67 57 37
E ā mail: sedmica@freenet.de
MAJSKI KNJIŽEVNI KONKURS
āJezik nam je otadžbinaā
Neobjavljeni književni prilozi ( PESMA, PRIĆA, PESMA ZA DECU, CIKLUS AFORIZAMA I SATIRIĆNA PRIĆA)
USLOVI:
- Potpisano Ŕifrom,
- U posebnom kovertu, Ŕifra, ime i prezime, adresa, telefon. e-mail, kratka beleŔka o autoru i fotografija.
- Književna nagrada u knjigama (poklon vlade Srbije, Ministarstva za dijasporu) i Priznanje
- Odluka æe biti saopŔtena na Oktobarskim susretima pisaca iz rasejanja 2007. u Frankfurtu na Majni
- Prispeli radovi biƦe objavljeni (sistemom pretplate) U 13.almanahu poezije i proze, koji Ʀe biti promovisan na Majskim susretima pisaca iz evropske dijaspore maja 2008. u Frankfurtu na Majni
- Rok slanja radova 5.maj 2007.godine
Informaciju poslala: Ljiljana MilosavljeviƦ ljiljana _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
wannabepoet
Pridruio: 03 Mar 2007 Poruke: 10
|
Poslao: Sub Mar 03, 2007 2:43 am Naslov: |
|
|
| Iako najvjerovatnije necu sudjelovati ovo mi se cini veoma interesantno. I jos nesto... Potpisano sifrom? Kakvom sifrom? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ljuba-trebotin Site Admin

Pridruio: 10 Avg 2006 Poruke: 279 Lokacija: KruŔevac
|
Poslao: Ned Mar 04, 2007 10:34 pm Naslov: |
|
|
Pa recimo, umesto svog imena ispod pesme staviÅ” Å”ifru *PROLEĆE*.
U a posebnom kovertu na kome napiÅ”eÅ” *PROLEĆE* unutra staviÅ” svoje ime i prezime.
Tako se Ŕtiti kvalitet poezije, a ne èuvana pesnièka imena.
Pozdrav Ljuba _________________ Stojim sam na putu! Imam samo sliku iz dana, kad bili smo mladi? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|