Saša Milivojev: POLITIČKI ŠTRAJK ŽEĐU

Please wait...
Print Friendly, PDF & Email
230 пута прочитано

3-4.9.2011.

www.sasamilivojev.com

Saša Milivojev: POLITIČKI ŠTRAJK ŽEĐU

POLITIČKI ŠTRAJK ŽEĐU: Saša Milivojev, Oliver B. Antić, Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić, Hosni Mubarak

POLITIČKI ŠTRAJK ŽEĐU: Saša Milivojev, Oliver B. Antić, Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić, Hosni Mubarak

 

Preteći Aleksandru Vučiću i Oliveru B. Antiću političkim azilom i Štrajkom žeđu u Briselu, uz obrazloženje da je to jedini način da se po hitnom postupku  izborim za svoja prava, Ustavom zagarantovana, jer je Srbija Građanska država, psihološki sam delovao na njih da mi ukradu epohalnu ideju o POLITIČKOM štrajku žeđu i preko noći ubede Tomosalva Nikolića da još jednom pokaže Evropi ko su zapravo naprednjaci! Nikolić je prvi političar u istoriji koji je upotrebio ovaj štrajk. Ideja se ubrzo raširila po svetu. Arapski mediji izveštavaše kako se Hosni Mubarak ugledao na srpskog desničarskog lidera i odbijao da uzima tečnost. Ideja je moja!  Šešelj je gladovao 17 dana u Hagu, jer  nije znao za Štrajk zeđu.

Dobrodošli prijatelji. Dobro došli neprijatelji… Ovde vas uvek čeka istina. Hvala vam što me niste zaboravili i ostavili, jer su me „braća Srbi“ od 10. januara 2010. nemilosrdno sankcionisali, nipodaštavali, nihilisali, politički šikanirali i diskriminisali u svim tim partijskim, mafijaškim i sektaškim medijima, „nezavisnim“ i jeftinim „srpskim“ dnevnim novinama, punim mržnje, netrpeljivosti, laži, prevara, obmana, lažnog morala i ontološkog nemorala.

Godine 2008. posumnjah u zaveru između radikala i naprednjaka o navodnoj podeljenosti. Nisam obraćao pažnju kad su mi se svi rugali što sam „zalutao ideološki“ iz Politike da poradim na liberalizaciji Pravde. POLITIČKA METASTAZA… Naprednjaci su počeli sami da mi se javljaju kao fanovi. Prvi među njima je bio funkcioner Oliver B. Antić. Bio je oduševljen mojim kolumnama, pa me je smarao telefonom i pisao mi poruke da sam „čudo“, a krajnji cilj mu je bio da kao intelektualni tvorac naprednjaka zloupotrebi moj bunt, talenat, nacionalna osećanja i uticaj na čitalačku masu. Međutim, čim je Karla del Ponte progovorila o Žutoj kući najavio sam roman pod šokantnim naslovom Dečak iz Žute kuće, nakon čega sam izbačen iz Politike i Pravde. Tada se ispostavilo da ni profesoru nije stalo do Žute kuće, koliko do lične radosti i filantropije!  Aleksandar Vučić je pocrveneo kad sam mu rekao da mi je cilj da objavim roman o Žutoj kući i podstičem istragu. – Saša Milivojev to Aleksandar Vučić, SMS: „Prestanite da me lažete kao što lažete narod godinama.“

„Halo, slušaj me dobro Saša: Mami i tati reci da su lažovi! Da li me čuješ?! Mami i tati reci da su lažovi! Ti mene nisi ničim zadužio da bih ja bio dužan da ti pomognem“.

„Ma nemoj? Nisam došao sa ulice, gospodine Vučiću, došao sam iz Politike da vas upoznam! Hiljade mladih je krenulo za mojim rečima u Politici i Pravdi  ka vašoj stranci, sad ćete videti kad ih sve okrenem protiv vas. Pustio sam pipke u strukture koje su i vama i Borisu Tadiću nedokučive. Iznenadićete se…“

Oliver B. Antić to Saša Milivojev, SMS: „Ne razumem šta očekuješ od nas? Mi nismo vlast da možemo da zaposlimo kvalifikovane. Ti si pesnički talenat, čak ni najbolji nisi imali prođu!”

„Poslali su me da literaturom i književnošću očistim žito od kukolja, samo su zaboravili da Vam kažu! Profesionalno mogu da se pozabavim vašom literaturom i izvlačeći vam iz konteksta dokažem jasan govor mržnje prema muslimanima, to što Vi radite nije literarna borba protiv terorizma, to je udar na religiju! A svaka se religija mora poštovati.“

„Još jedna pretnja sledi krivična prijava!“

„Koja crna ‘krivična’?I Vi možete odgovarati za kršenje ljudskih prava, manipulaciju i šikaniranje deklarisanog novinara, mladića čiju ste intelektualnu svojinu zloupotrebili u Pravdi, i lik i delo, a zatim ga ostavili na ulici!

„Nemamo mi više nikakve veze sa Pravdom, kupio Đilas.

„Mene ne zanima ko je vlasnik, meni Pravda duguje kao javno glasilo.“   Kaže on: „Ti si bolestan.“

„Videćemo ko je bolestan kad se budete branili poligrafom! Vi dobro zante kako ugled stranke držim u šaci. Da li hoćete da se javim Homenu?

Vi ste ga ugasili, samo se još uvek niste osvestili da ste zauvek izgubili! Narod pamti. Neće vam oprostiti.“

„Ipak, plitko politički misliš.“

E sad ćemo videti ko „plitko politički misli“: Dakle, preteći Aleksandru Vučiću i Oliveru B. Antiću političkim azilom i štrajkom žeđu u Briselu, uz obrazloženje da je to jedini način da se po hitnom   postupku  izborim za svoja prava Ustavom zagarantovana (građanska država, što podrazumeva jednaka prava za sve građane), psihološki sam delovao na njih da mi ukradu epohalnu ideju o POLITIČKOM štrajku žeđu i preko noći ubede Tomosalva Nikolića da još jednom pokaže Evropi ko su zapravo naprednjaci.  Nekada davno ljudi su štrajkovali žeđu, ali su to bili radnici i izbeglice. Lider naprednjaka je prvi političar u istoriji koji je upotrebio takav štrajk. U njegovim izjavama prepoznao sam moje reči, SMS poruke koje sam slao Vučiću i Antiću. Toliko o plitkom političkom mišljenju i rejtingu!


www.sasamilivojev.com
FavoriteLoadingAdd to favorites

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezijascg.com/poezija/archives/26253

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
more...
 

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.