Poezija Ljubodraga Obradovića na Radio Novom Sadu – audio

Please wait...
Print Friendly, PDF & Email
34 пута прочитано

Poezija Ljubodraga Obradovića je predstavljena nedavno (30.06.2015) na prvom programu radio Novog Sada u emisiji  UTORKOM U SREDU. Tako je, na neki način, predstavljen i portal poezijascg.com odnosno поезија.срб , kao i Udruženje pesnika Srbije – PoezijaSRB sa sedištem u Kruševcu, čiji je on urednik, odnosno predsednik. Nadamo se da je ovo samo počatak saradnje PoezijeSRB i Radio Novog Sada.

Preslušajte deo emisije!  
Ceo snimak možete preslušati na linku emisije UTORKOM U SREDU - 30.06.2015

Poezija: Miloš Rajković i Ljubodrag Obradović. Dativ: zašto je Slavko Vorkapić važan za sve nas? Kratko časkanje sa Mladenom Đorđevićem, Janikom Peči, Dijanom Zmijom, Janom Aleksić i Maratom M’saev Daanom.

Utorkom u sredu – radioaktivna fabrika pisaca“ je emisija posvećena svim nedovoljno afirmisanim autorima relativno mlađe generacije, koji pišu poeziju i kratku prozu. Koncept emisije je takav da autori sami čitaju svoja dela, tako da ih slušaoci mogu čuti upravo onako kako su i napisana. Osim poezije i proze, emisija donosi i kratke prikaze novoobjavljenih knjiga, te zanimljive konkurse iz oblasti književnosti u regionu.

„Utorkom u sredu“ emituje se svakog utorka od 22:30 na Prvom programu Radija Novi Sad, u trajanju od 30 minuta.

Pozivamo zainteresovane autore koji su radove objavili najmanje u jednom književnom časopisu (štampanom ili virtuelnom) da nam se jave na e-mail adresu: utorkomusreduns@gmail.com i pošalju biografiju i nekoliko svojih radova. Savet emisije odlučuje o tome ko će od autora biti predstavljen.

„Utorkom u sredu“ nije takmičarskog tipa, nema nagrada, ni priznanja, jedino pružamo šansu da autore čuje što više slušalaca.

Urednica: Sanja Bošković

FavoriteLoadingAdd to favorites

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezijascg.com/poezija/archives/48443

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
more...
 

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.