Песнички Маратон КЦК, Крушевац 2015 – ПоезијаСРБ & КЦК

Please wait...
Print Friendly, PDF & Email
54 пута прочитано

Победници Песничког маратона КЦК 2015 су: Саша Милетић из Крушевца и Слободан Јовановић из Ћуприје, који равноправно деле прву награду. Друго место место освојио је Драгиша Павловић Расински из Крушевца, а треће место опет равноправно деле Матилда Јанковић из Ћуприје и Мирко Стојадиновић из Крушевца. Специјалне награде и захвалнице освојили су: Јована Марковић из Љубаве, Ненад Ђекић из Крушевца, Сенад Авдић из Чачка, Слађана Бундало из Крушевца и Зорица Запорожац из Крушевца.


Победници Песничког маратона КЦК 2015: Слободан Јовановић Стубички и Саша Милетић

На Песничком маратону КЦК 2015, у заједничкој организацији Културног центра Крушевац и Удружења песника Србије – ПоезијаСРБ са седиштем у Крушевцу, који је одржан 07.10.2015. године у Клубу КЦК у оквиру Сајма књига и издаваштава Расинског округа *РАСИНСКИ ЦВЕТ 2014* наступили су песници из Ћуприје, Крушевца, Чачка, Треботина, Кобиља, Љубаве… Маратон су осмислили и водили Јелена Протић-Петронијевић – уредница КЦК и Љубодраг Обрадовић – председник Удружења песника Србије – ПоезијаСРБ са седиштем у Крушевцу, који су били и чланови стручног жирија Песничког маратона КЦК 2015. у коме су поред њих били и др Милош Марковић – председник, Борисав Бора Благојевић – члан и Даница Гвозденовић – члан.

На Песничком маратону КЦК 2015. су наступили следећи песници: Градимир Карајовић, Снежана Драгићевић, Саша Милетић, Јована Марковић, Живојин Жика Манојловић, Дејан Ристић, Драган Тодосијевић, Живота Трифуновић, Мирко Стојадиновић, Слађана Бундало, Матилда Јанковић, Слободан Станковић, Слободан Јовановић Стубички, Јелена Петронијевић, Дејан Петровић Кенац, Стефан Кнежевић, Ненад Ћекић, Милка Ижогин, Зорица Запорожац, Драгиша Павловић Расински, Горан Илић, Сенад Авдић и Сања Лукић. Своју поезију казивали су ван конкуренције и чланови жирија.

 

FavoriteLoadingAdd to favorites

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezijascg.com/poezija/archives/49483

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
more...
 

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.