ТАМО СИ ТИ – Даница Рајковић – Промоција књиге

Please wait...
Print Friendly, PDF & Email
26 пута прочитано

ВАГА ЉУБАВИ

Снопови Сунца ширили су се по јутарњој бисерној роси. Љубав је обасјавала нови дан. Посматрала је поток, који се попут љубави стапао у набујалу реку. Сливао се из извора низ планинску висораван. Њена душа пунила се енергијом љубави, док је поток емоција преплавио њено тело. Та јутарња роса била је његова љубав, која јој је хранила срце и испуњавала мисли.
Његова и њена рука држале су се чврсто у сваком тренутку. Осећала би његово присуство и кад би био хиљадама километара далеко. Гледали су се право у очи, пратећи те погледе, пратили су и исте циљеве у животу. Кад љубав достигне свој врхунац, од пламена љубави остаје пожар, који се не може угасити. На тој ваги љубави превагне онај тас, који је попут росе скупљао капљице воде и уништавао пламен ватре.

 

 

FavoriteLoadingAdd to favorites

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezijascg.com/poezija/archives/53203

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
more...
 

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.