ПЕТ ПЕСНИКА И ВИ – Клуб КЦК 16.06.2017. године у 20:00

Please wait...
Print Friendly, PDF & Email
35 пута прочитано

Преслушајте аудио снимак…

У летњој башти КЦК одржано је 16.06.2017. године поетско-музичко вече ПЕТ ПЕСНИКА И ВИ. Организатори и релизатори били су: Удружење песника Србије са седиштем у Крушевцу – ПоезијаСРБ, Културни центар Крушевац и Удружења „Перо Крушевац“.

Ево како је водитељка програма Невена Милићевић најавила овај програм. „Добро вече, свима. Хвала вам што присуствујете новом циклусу песничких сусретања у организацији Удружења песника Србије ПоезијаСРБ са седиштем у Крушевцу, Културног центра Крушевац и Удружења „Перо Крушевац“. Вечерас ћемо представити пет песника, који ће нас својом поезијом увести у нови свет, свет речи, љубави, лепоте, свет уметности. Захваљујући том свету, наша реалност има посебну драж и гледамо је очима уживалаца и заљубљеника у лепо и добро. Захваљујући оваквим људима, са посебном душом истанчаним слухом, јер поезију могу стварати само људи великог срца, ми смо вечерас у прилици да негујемо и хранимо свој дух нематеријалним, лепим, узвишеним – љубављу, песмом и музиком. Програм има поетско-музички карактер, па вас позивам да уживате у дивној поезији и музици. Вечерас се дружимо са: Љубишом – Батом Ђидићем, Мирославом – Мићом Живановићем, Јованом Марковић, Светланом Ђурђевић – Ђурђом и Љубодрагом – Љубом Обрадовићем. Атмосферу ће нарочито улепшати и оркестар Дуце Пејчића са вокалним солистима, као и музичке нумере Радмиле Бајић и Мирослава Миће Живановића. Вече смо осмислили тако да ће у првом кругу сваки песник говорити три своје песме, а између наступа песника слушаћемо по једну музичку нумеру. Након завршеног првог круга, сваки песник говориће по једну песму, а између поезије слушаћемо по две музичке нумере.“

Прочитајте више…

Удружење песника Србије – ПоезијаСРБ са седиштем у Крушевцу у сарадњи са Културним центром Крушевац припрема нови циклус песничких програма под именом ПЕТ ПЕСНИКА И ВИ. Први у низу ових поетско-музичких програма је у петак 16.06.2017. године у 20:00 сати у Клубу КЦК. Своју поезију казиваће: Љубиша Бата Ђидић, Мирослав Мића Живановић, Јована Марковић, Светлана Ђурђевић и Љубодраг Обрадовић. За музички тренутак задужени су оркестар Дуце Пејчића и вокални солисти Мирослав Мића Живановић и Радмила Бајић. Програм ће водити Невена Милићевић. 

 

 

 

FavoriteLoadingAdd to favorites

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezijascg.com/poezija/archives/55097

1 comment

 1. Please wait...

  Poštovani Ljubo,
  Ideja je za poštovanje, a to pokazuje i broj prisutnih koji su te večeri imali prilike da u divnom ambijentu, punom pozitivne energije čuju i pesme i muziku i sve ono što oplemenjuje ljudsku dušu. Takvih večeri ljudima treba više.
  Čestitam, samo napred i ne odustaj od ovakvih programa.
  P.s.
  A ovo što ja napisah mišljenje je i naših sugrađana koji su bili ili pak čuli, a na sajtu i videli celinu događaja.

  Pozdrav. http://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
more...
 

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.