CRKVA SJEĆANJA – Stojanka Seka Zakić

Please wait...
Print Friendly, PDF & Email
40 пута прочитано

FavoriteLoadingAdd to favorites

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://poezijascg.com/poezija/archives/5730

15 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

 1. Please wait...

  Pjesmu sam postavila na blog, da bi mogla da “stoji“ u “arhivi“ sa ostalim mojim pjesmama, a inače se sada nalazi na POČETNOJ strani sajta.
  Pozdrav za moga FANA i sve koji vole da čitaju moju poeziju.
  od

 2. Please wait...

  Slatka si…….o,pesmi necu mnogo…..
  Ja sam sa tobom
  Jer ti si gresnik?…..hehehe
  Tvoja A.

 3. Please wait...

  Zaboravih (znam da će mi oprostiti)pozdraviti divnu novinarku Kristinu i kamermanku Gocu sa kojima sam danas provela divno vrijeme u snimanju emisije iz kulture.
  – Kristina, jesi li pronašla ovaj sajt – ako jesi, pošalji mi poruku na mob. Na ovom blogu ćeš naći mnogo lijepih pjesama – želim ti da uživaš.

  Veeeeliki poljubac za vas dvije.

 4. Please wait...

  Hvala,

 5. Please wait...

  od

 6. Please wait...

  Pa pomozite mu! Neka udje u crkvu i nista nece biti pusto, prazno, usamljeno, tj. uzaludno…Pomozite grešniku da vidi šta je dozivao i da se smiri u toj crkvi…A što necete?

 7. Please wait...

  Miroslave, to je davno oprošteno (ljudski je griješiti, ali opraštati mogu samo čiste duše), ali je ostalo u pjesmi zabilježeno. Ja praštam i onda kada to neki ne bi uradili.
  od

  1. Please wait...

   Aha, ok… ja sam nesto drugo osetio tu…Da on od svojih grehova ne vidi tu crkvu, tj. ono cisto u vasem secanju pa sam pozeleo da mu to pokazete na neki nacin da njemu Bog oprosti,nesto kao, da pomognete coveku konkretno, hahahaha, mozda je to nemoguce sada, ko zna, ali sam ja to tako osetio…pozdrav

 8. Please wait...

  Pravi osjećaj – nisi pogriješio: bilo, pa prošlo, a sada živi u sjećanju (ne kao grijeh iz pakosti, nego mladalačji grijeh iz ludosti)

  1. Please wait...

   Ma to i nije neki greh, hehehehehe

 9. Please wait...

  Ako nije grijeh, onda, griješite mladi dok ste mlaaadi

 10. Please wait...

  Seko,mladja si ti i od mene….aha…………sto znaci….

 11. Please wait...

  MLAĐAAAAAAAAAAAAAA?????????? – hej, hvala ti za ovo, ali ja znam na kom sam mjestu “na skali“…………a, grijeh?……aha……pa …..neću komentarisati…..neka nešto ostane nedorečeno – to je za pjesničke duše (zbog mašte i inspiracije).

 12. Please wait...

  hm…..hm, gde li sam ja bio da se ovde ubacim, kasno sad…

 13. Please wait...

  Želim reći: veliko hvala, dragim kolegama Milisavu i Jovanu, za čitanje ove pjesme na POČETNOJ strani sajta i za komentar koji su ostavili. Posebno hvala Jovanu za: “Anđeli su na tvom desnom i levom ramenu . Oni pevaju u duetu, za sreću koju očekuješ. Pozdrav od Jovana“ – koliko poetike… od

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://poezijascg.com/poezija/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
more...
 

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.