POEZIJASCG - forum POEZIJASCG -
ДОБРОДОШЛИ НА ФОРУМ О ПОЕЗИЈИ!

POÈETNAPOÈETNA  PitanjaPitanja   TražiTraži   Lista èlanovaLista èlanova   Korisnièke grupeKorisnièke grupe   REGISTRACIJAREGISTRACIJA 
 ProfilProfil   Proveri porukeProveri poruke   PristupiPristupi 

TRAÈ PARTY iliti Zabava
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 47, 48, 49  Sledeci

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    POEZIJASCG - forum -> TRAÈ PARTY - Neobavezno
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu  
Autor Poruka
Rainbow

Pridružio: 31 Dec 2006

PorukaPoslao: Uto Nov 27, 2007 9:51 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Sele Smile ja sam od onija što volu sestrièki...Volu al ne spavu sa nji.Znaki nema boc ...Znam da sam divljak ne mora mi reèeš-to mi pirèaju cel život dosadašnji mi na moj živ.
..E...a znaš mora ti se požaluvam Crying or Very sad .Ja sve sijalièki po kuæa potroši sa moj erektricotet.Ovaj moj jadnièak ne prigovara nikade za potrošnja pare a reèe mi pre neki dan-Je..m mu nanu Exclamation Oš se ti smiruvaš Bre Question nikad u kutja nema sijalici..kvo im rabotiš Question - Embarassed .Znaki..nema pucam ja...a kad vidim tvoji Idea ništa mi bude ima.Samo æu sedim u marak Razz .Si sretjan Question
Aktus

Pridružio: 19 Avg 2007

PorukaPoslao: Èet Nov 29, 2007 1:07 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

herman ::
Ma toj je Božo hakiso da mu skinu slièku, Laughing kuj mu je kriv što nije poslao neku mlaðu ki ja, pa da žeMske misleju da je lep i mlad. Cool

Eve ti kurtivatorovicu pokvareti moja slicka, kade gu iska, nesam mislea da se pokazyvam, al sad morado. A ne da nesam lep i mlad, vec me vidi ki rosa u pravo vreme Razz taman potaman, ama me Ljuba napravi mlogo glavatog, pa ce sam sebi da vikam "Glavati gospoddine".
A onaj druga slicka, ic neje moja, to mije od oni od musku tetku, tebe mi
i ovej mi ozbiljne rubrikacije ovdek. Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing A sta ti ja mozem kade me zemskaci volu i sa njegovo slicence, a tek ovoj Razz Razz , on jes da mi je nosurda povelika, ma ne kaze se za badzava "Kolki nos, tolki ponos" kod onaj mi od musku mi tetku iz Bocnu. Cool Razz Twisted Evil
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Yahoo Messenger
slap

Pridružio: 29 Nov 2007

PorukaPoslao: Èet Nov 29, 2007 3:27 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

"A onaj druga slicka, ic neje moja, to mije od oni od musku tetku, tebe mi
i ovej mi ozbiljne rubrikacije ovdek. Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing A sta ti ja mozem kade me zemskaci volu i sa njegovo slicence, a tek ovoj Razz Razz , on jes da mi je nosurda povelika, ma ne kaze se za badzava "Kolki nos, tolki ponos" kod onaj mi od musku mi tetku iz Bocnu. Cool Razz Twisted Evil[/quote]

Joj sto me iznenadi ovoj pisuvanje..ko da umrela ciganka koja te hvalila pa se ubi sam faleci ko stara moma pre udaju..
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Aktus

PorukaPoslao: Èet Nov 29, 2007 4:06 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

[quote="sl

Joj sto me iznenadi ovoj pisuvanje..ko da umrela ciganka koja te hvalila pa se ubi sam faleci ko stara moma pre udaju..[/quote]

A be Slapce od koju vodicu si spravljeto, kade si takoj kiselo na mene me Shocked A za hvalosanje, pa moram se malko kade nece drugi Cool
Ama ako si ovakoj nastavljas, ima te ispijem naiskap, kolko da si kiseloooo, be Wink
Rainbow

PorukaPoslao: Èet Nov 29, 2007 6:51 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Twisted Evil Mož si turiš slika koju oæeš ....Men mi stalno onaj predoèi sas ðozluci Twisted Evil Toj si trebaja urabotiš ki Kerman na poèetaku..plez,plez Razz
'Kasno Marko na Kosovo dojde' Wink
..kakoj li æe me krstiš Question Pelinkovac Question Wink
Aktus

PorukaPoslao: Pet Nov 30, 2007 12:36 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Rainbow ::
Twisted Evil Mož si turiš slika koju oæeš ....Men mi stalno onaj predoèi sas ðozluci Twisted Evil Toj si trebaja urabotiš ki Kerman na poèetaku..plez,plez Razz
'Kasno Marko na Kosovo dojde' Wink
..kakoj li æe me krstiš Question Pelinkovac Question Wink

Kuj æu matrak pa na Kosovo (nesuvislono) da si lomatam nogi,
ja si ovoj postavi da si razotkrivam ijdinitetit od onoj od Bocnu,
da si vidi da jas nesam ON a ON ne more bide JAS, e sg kade se toj
protursmraèi, ispadne vestišuro novejorkoviæka, što si mi prvoj kojšièe
od ovuj piskartaæku bratiju, da sam jas lièno i na persolnaslednièki JAS,
Shocked aON je pa ON i tgoj ti je pa to Razz Razz Razz .
Plezuljko plezljiva gmizuljaavasta otrovano vesticurski zakukuljenski izmuækavana mutikašviæko, taj tio najerancija nema da prodje, da me yamenjuješ sad njeg i da gu podmeæeš na mjesto men ( Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes e sg pod kojeju toj æe si pripuitkujemo jel Embarassed )
A jas si imam i jopet Idea kuj æe taj personifikacija žemskaæka da bidne Laughing Laughing ame nema ti i jopet kazuvam BLEPPPP ŽMIKKK Wink
Rainbow

PorukaPoslao: Pet Nov 30, 2007 2:12 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pa bem mu èvroka Exclamation Kolko ime imaš kad se ufati i za Marka Question znajem za BožA,Aktrus-kaktus,Glavati Razz Razz ..a sage još i Marko,....ccccccc..Otkirvaš identititeti od onog od Bocna a se lažno peretstavljaš..na svojo pravo ime Wink ....Koj æe vi svi pofata ..koj znaje kolko vi ima u ti Question Rolling Eyes Ti ste vi ste nisi dobri Exclamation
..i nesam mislela pešaka -neg s konjom Exclamation

Æe litnu neèoji cvikeri..I æu da perekopam svi tebe da naðem moja dobro ti....'Pleeez' i 'nja-njaaaa'
lepa_S

Pridružio: 17 Avg 2006

PorukaPoslao: Pet Nov 30, 2007 6:58 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

l: Ti ste vi ste nisi dobri Exclamation

Æe litnu neèoji cvikeri..I æu da perekopam svi tebe da naðem moja dobro ti....'Pleeez' i 'nja-njaaaa'

Da mi *ebeS onog od musku tetku ako sam nesto razumela. Pitam komsiju, on me jos ctna nagrdi. Mori razumenka ti ic nemas pojma sas zivot; Vis da se ovi ne turav vise, na Laughing put.

Sto li su uradeli mom grofu kad ga nema Question c c cc c ... Twisted Evil
Sanjalica

Pridružio: 24 Okt 2007

PorukaPoslao: Pet Nov 30, 2007 8:21 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

lepa_S ::
l: Ti ste vi ste nisi dobri Exclamation

Da mi *ebeS onog od musku tetku ako sam nesto razumela. Pitam komsiju, on me jos ctna nagrdi. Mori razumenka ti ic nemas pojma sas zivot; Vis da se ovi ne turav vise, na Laughing put.

Sto li su uradeli mom grofu kad ga nema Question c c cc c ... Twisted Evil

E moj Lepiæ. Uplašil se, napunio gaæuvata i nema ga dok ne izvetri Wink .

A moj Kaktusoviæ, šta uradi?!!! Dr. Cecilija trebala neki drugi zahvati da ti uèini i to ne na licu koliko se seæuvam Rolling Eyes ...
Idea Mila majko, Dr. Cecilija pobrlala strane odn. glave... Twisted Evil
Nazad na vrh
Aktus

PorukaPoslao: Pet Nov 30, 2007 10:10 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Sanjalica ::
[
A moj Kaktusoviæ, šta uradi?!!! Dr. Cecilija trebala neki drugi zahvati da ti uèini i to ne na licu koliko se seæuvam Rolling Eyes ...
Idea Mila majko, Dr. Cecilija pobrlala strane odn. glave... Twisted Evil

Mad Vidi šta mi urdai vešticura plezuljava Evil or Very Mad rasžasali si dremljivku, a ona (dremljivka) napada na men sas grudaèki napadaji (ne morem da odbijam Embarassed , mlogo opasna na toij napadaèki trièkovi Razz , a ne smem se branim na propisavani naèine, odbramba mi razotkriveta naèisto). Tju da si prituram džojzluki Cool
kako onij od Bocnu, da si ne vidu kude gu gledam, pa si kretjem u kontrafazni napadaji na njuma, e gu iznenaðujem nekako. Rolling Eyes Rolling Eyes
Rainbow

PorukaPoslao: Sub Dec 01, 2007 9:29 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Aman zaman LepO...nemo ti tu meni mi -ne razumela-
nego fataj kranmpon Razz i pomagaj da prekopavamo Božu...pojedoše ga bre dušmani....i ako su mu rod ruðeni..Kuj æe kog ak neæe svoj svog....
Ima malko i od mog xe'xe ...hoæu reæi ima i mojog masla...

'Vidi šta mi urdai vešticura plezuljava ' njaaa njaaaaa Eto ti ga na Exclamation Cijam od sreæu Razz Razz ....I nemo ðozlujki da turaš-da ne vadim citrati od tvoji izkazi kad si branija DR Ceciliju i si reko da nisam u pravo kad sam rekla da je turila cvike da ne vidim kude gledi i da je to pogrešeto ..a sg si sam ti reèo to isto što sam rekla ja onda to kad sam kazala .Iiiiiiiiii bre...nemo' da povraæamo leèuvanje ...a taman te sredila..Jes nije trebala pljastiknu kirugriju ...al joj to bilo polako nego da se petlja sas tvoji zbrki U glava...
khmmmmm...Il si ti tu nešto preko veza Question
auuuuu....il ste pajtaši pa u dogovnjor.....
slap

Pridružio: 29 Nov 2007

PorukaPoslao: Pon Dec 03, 2007 9:45 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

[/quote]A sg kakoj si je obièavanje na ovuj radištanciju brez radio, da si pozdavimo na novij èlanci od ovuj zenzancju.
prvo pozdavljam si onuj Slapinjku, što si onomad izrezili me,
sas pesmièe od grupaciju "Baretski slavujèiki krerketavi",
što se obrtje na svi šoderasti listiæi od preko okeanèe.

"Tje si pravim jedno malo branèe,
da saèuvam onoj zgodno slapèe,
kakoj mi se na me obrecnuja,
ja pomislek da je pirotjanèe.
Al' dilemi nesam razrešio,
izvinjavam se mlogo e sam ogrešio."

Ovoj je mlogo tražeto pojenje, more s koristi u raznorazni sintuaciji.

Pa Slapitj dobro ni dojde. (vodiovan 1)

E jerbo sam javno prozvana moram da ti uzvrnem sas odgovor..e sad ja sam ti jedno nezgodno zence sto ne ostavlja nisto neizkazano i nerascisceno(mlogo si se sakam)..e pa ovakoj od kude da pocnem?

1.Ne uspeja nikako da ti iskopiram pretnju i da ti je stavim pred javnost crno na belo da oces da me popijes..u vezi toga da te predupredim..bolje ti je da me preskocis..jer nisam ja kiselo slapce kako me nareknujes nego cisto otrovce pa ako me popijes mozes da se otrujes..

2.Koliko sam pismena vidim da se ti priudvaras na svako zensko koje je tu na ovej strane na tvoj seoski nacin..e i tuj nemoj da se rckas..ja sam ti gradsko dete ne ke uspejes..jes da sam porasla na selo ali mi u rodni list pise da sam rodjena u grad i toj u bolnicu..pa samim tim sam i gradsko dete..e posto je to takoj..tvoje udvaranje na seoski nacin nece da upali..

3.Nisam pirokance ali si izgleda ti..jer si bre cicijo od kaktusa pojeo od skrtost i ono K pa ostao AKTUS..

4.Ne zadevaj se sas mene jerbo cu ti sve bodlje iscupati..

E toliko za sad..ostaj mi zdravo i produzi sas udvaranje ali ne na men..
Nazad na vrh
Aktus

PorukaPoslao: Pon Dec 03, 2007 12:16 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

slap ::
[/

E jerbo sam javno prozvana moram da ti uzvrnem sas odgovor..e sad ja sam ti jedno nezgodno zence sto ne ostavlja nisto neizkazano i nerascisceno(mlogo si se sakam)..e pa ovakoj od kude da pocnem?

1.Ne uspeja nikako da ti iskopiram pretnju i da ti je stavim pred javnost crno na belo da oces da me popijes..u vezi toga da te predupredim..bolje ti je da me preskocis..jer nisam ja kiselo slapce kako me nareknujes nego cisto otrovce pa ako me popijes mozes da se otrujes..

2.Koliko sam pismena vidim da se ti priudvaras na svako zensko koje je tu na ovej strane na tvoj seoski nacin..e i tuj nemoj da se rckas..ja sam ti gradsko dete ne ke uspejes..jes da sam porasla na selo ali mi u rodni list pise da sam rodjena u grad i toj u bolnicu..pa samim tim sam i gradsko dete..e posto je to takoj..tvoje udvaranje na seoski nacin nece da upali..

3.Nisam pirokance ali si izgleda ti..jer si bre cicijo od kaktusa pojeo od skrtost i ono K pa ostao AKTUS..

4.Ne zadevaj se sas mene jerbo cu ti sve bodlje iscupati..

E toliko za sad..ostaj mi zdravo i produzi sas udvaranje ali ne na men..

Cccccccc ovoj je nekaj opasnica be, narezili me kako baba unuce Laughing
i nesto mi ovdek miria na obracunj kod OK Trach koralja TK.
Tu be grdjanke sto me nagrdiiii, e tju ti vrnek sas svu artiljerisku podrzanciju sas kojui raspolagam.
A tek za onoj K i onij bodlji sto ce mi cupkas, ima da ti napravim brance na sred slapce i da te ufatjam u koficu, i ke pravim od teb kaficu i tok onu grku i takoj da te ispijem a ne kiselu.
A za toj sto zi otrovanka,e toj nema da se cikiravas, ia sam imunizovan na xvi mogucni i nemogucni otrovanciji. Toj me imunizirovala onaj tvoja
drugarka vesticura Twisted Evil sas koju si se udruzila na protiv mene me persosnalsisisticki.
A; nema da ve uspeje toj, ako si potrebuva ima da si pravim paket
sas onij od Bocnu, pa da te on sas svoj pajtos od Ercegovenu poduhvatja na spexijalisticki metodaciji Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Kje ti vrnem kg tg da si znajes mori mome be.
A imam si i Idea kg i kakoj ama ne ti kazujem da te sipreiznenadjujewm sas napadaji Wink Wink
Aktus

PorukaPoslao: Pon Dec 03, 2007 12:27 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

kad si branija DR Ceciliju i si reko da nisam u pravo kad sam rekla da je turila cvike da ne vidim kude gledi i da je to pogrešeto ..a sg si sam ti reèo to isto što sam rekla ja onda to kad sam kazala .Iiiiiiiiii bre...nemo' da povraæamo leèuvanje ...a taman te sredila..Jes nije trebala pljastiknu kirugriju ...al joj to bilo polako nego da se petlja sas tvoji zbrki U glava...
khmmmmm...Il si ti tu nešto preko veza Question
auuuuu....il ste pajtaši pa u dogovnjor.....

I NEMO DA MI SE TUJ PRICINJAVAŠ KAKO DA SI NIŠTO NE ZNAJEŠ O KLOKANOVSKI UDREUŽIVANJE o onij zemuniÈki paktij netvorkovski u koji si ti i onaj Slaplivka, ma kude tuj iskopa?!_! da se antiprotivno na mene udruŽuvate i krimikikistièki me kidisate sas pretnji na otrovanje, Bordžike ni jedne, otrovuljke otrovanjske. Kak vi neje grej, vas dve a ja i svaja sami. Pa i ako smo se udruživali, rod smo be i toj golem.
I koj æe da me ulepšuje neg rod mi rodjeni, svastièka mi moja mila.
Èek samo da se ona vrne ima da vi razbuca kako ,kako ma neæu da vi kazujem be, ete tako Razz Razz Razz
A toj što si mi kvariš kude dremljivku, ako be samo ti svoje vestièurske pokušancije èini, ima si sve svojo be, Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
I jopet Idea i toj u Arrow napred za svaki sluèajevi da se najde Wink Wink

Poslednji izmenio Aktus dana Sub Dec 08, 2007 4:15 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh
Sanjalica

Pridružio: 24 Okt 2007

PorukaPoslao: Pon Dec 03, 2007 12:40 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Mili maj Kaktusoviæu, ne dajem ja tebe ni za šerpe ni za lonce. Ak neko treba da te ribuva tuj sam ja a drugi... sam da probaju te æu zubièke da im pokažem ( doduše izuzeci gi postoje: Duga, Lepiæ, Cecka, Slap, Herman). Et, niš ne brini, èuva te tvoja Dremljivka. Pusa za tebe!
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    POEZIJASCG - forum -> TRAÈ PARTY - Neobavezno Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 47, 48, 49  Sledeci
Strana 41 od 49

Skoèi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu