|
POEZIJASCG - ДОБРОДОШЛИ НА ФОРУМ О ПОЕЗИЈИ!
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
| Autor |
Poruka |
lepa_S

Pridružio: 17 Avg 2006 Poruke: 924 Lokacija: ch
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 11:57 am Naslov: |
|
|
Auuuu Bozooo nadje me Pa svaka ti cast. Ne pustamo te vise!!! Ovde su samo odabrani - oni kuji prihvataju trac i ne ljute se za svaku sitnicu.
Ja moram u startu da ti se pozalim, imam si jednog jebuloza, ljubomornog decka i ako se sretnete, izbegavajte se...jer on ima dusu ki brod ali ima jezik, moze da ga obavije oko struka i opet mu se vuce po zemlji. Stalno mi nakacinje neke momke a ja samo njega ocu zato sto pise te lepe pesme!
A muuudaaaar uf. I pametan! A tezak! Ces da vidis
Sad idem malo sas drustvo na neki brod pa na neko sakriveno mesto da uzivamo....i bas me briga sta ce on da misli zasto me nema.
Kum Z. znade da sam fina cura i Kum Dak zna i moja Ceca zna, ma cel svet prica o mojoj dobroti
Otisla lea le
Bozo eve nadjo si jednu tvoju sliku kad si bija mlad
 _________________ Docekaj me osmehom... ... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
herman

Pridružio: 18 Jul 2007 Poruke: 271
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 1:18 pm Naslov: |
|
|
Ju ju ju sta mi naprica
Ima si dasa helikopter al sta gu vredi kad ne moz da se digne... od zemlju. E moja Lepa prica si bajke, da si ima taj cudesa on si nebi bia hauzvart neg kucevlasnik.
I on moz samo da te tesi dok dasa nedodje, nije taj majstorcic za teb, moz da ti gleda ki ono mace zatvorena tegla.A toj sto si je mlad i lep nista si ne znaci, mnoge sam lepotane u trka iza seb ostavljo,sarm,sarm,lutko moja.
Cujes Ribo !
Nemoj da mi izvrdavas i pravis se naivna kao Spanska sobarica. Znam da si djavo i bas zato te jurcam. Ako se za zenskom ne okrene 50 muskaraca - Necu ni ja. Znam da si zgodna i pozeljan ali drago mi je i to da nisi glupaca i da ne nasedas na neke bajke. Sto se tice konkurencije spreman sam da stanem u red i dam im dva meseca fore. Jedno nase vece ima da izbrise sve njihove prednosti. Da dodjes u Bec i da te g.din
Herman uvede u drustvo videla bi sta je krema i gde se on krece. Ne zaboravi da je dasa glumac i da ima svoj krug obozavaoca /i Zenskih/
koje cekaju da se zavrsi premirejera i da ga cokisu i ljubakaju pravdajuci se da su to cestitke.Sminku nemoram ni da skidam sve to zenske olizu kad upadnu u moju gardarobu.Ali... Te namiguse koje trce za popularnoscu ili nekom ulogicom nisu interesantne. Ti si izgradjena licnost , zgodna intelegentna, sarmantna i kao takva bi pasovala da se pojavimo u drustvu. Ti nisi zenska za hotelske avanture nego si zato da nekome ukrasis dom, zasto to nebi mogao biti moj.
Razmisli malo lutko moja, zivot je samo jedan i ako ga promasimo nismo ni ziveli.
Buket pozdrava od tvog obozavaoca Hermana.
*** |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zoran

Pridružio: 17 Mar 2007 Poruke: 145 Lokacija: Zemun
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 1:39 pm Naslov: |
|
|
[/img] [img]
[/img]
| Citat: |
| i hocuuuuujos jednu |
Evo ne vici, lepa je ?
Ne zaboravi da je dasa glumac i da ima svoj krug obozavaoca /i Zenskih/
koje cekaju da se zavrsi premirejera i da ga cokisu i ljubakaju pravdajuci se da su to cestitke |
E osta bez rukava ko i ja nekada, cepaju bludnice, cim vide iole pristojnog muskaraca.
Z _________________ Kuda tako zurno ti ratnice hodis ?
Ka sudbini ! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
DaliborDjokic

Pridružio: 16 Avg 2007 Poruke: 21 Lokacija: BRUS
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 3:01 pm Naslov: |
|
|
Šta sve vi naprièaste...nema me malo i odmah gužva.Nema se vremena bre, radi se po ceo dan.Možete da zamislite kada ne stižem ni u kafanu da odem...HM,hm,hm...a ova žena zvoca li zvoca...ðta æu ju ja , takav je novinarski posao... _________________ Život je samo linija jedna
nekada duža,a nekada kraæa. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
DaliborDjokic

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 3:06 pm Naslov: |
|
|
Odoh malo da raduckam, pa se èujemo kasnije...
- Teram kravu putem
udaram je prutem,
ona mene repem
po licetu lepem.[/quote][/u][/i] _________________ Život je samo linija jedna
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

Pridružio: 19 Avg 2007 Poruke: 334 Lokacija: Jacksonville florida
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 3:19 pm Naslov: |
|
|
| DaliborDjokic :: |
Odoh malo da raduckam, pa se èujemo kasnije...
- Teram kravu putem
udaram je prutem,
ona mene repem
po licetu lepem. |
[/u][/i][/quote]
E bre Djole, posto sam ja iz druge drzave, ovi NIslija u mene mi prevo
ovo tvoje pisanje, pa da ti odgovorim po naski
Sarajevo na cetiri coska,
bjezi mala lupicu te ciglom,
idem putom i korake brojim,
jalijas sam, zena se ne plasim.  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
sta je onda sa razumom? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

Pridružio: 19 Avg 2007 Poruke: 334 Lokacija: Jacksonville florida
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 3:31 pm Naslov: |
|
|
| lepa_S :: |
Auuuu Bozooo nadje me Pa svaka ti cast. Ne pusta
Bozo eve nadjo si jednu tvoju sliku kad si bija mlad
 |
E bre Leposava, sg mi slze ko klikeri niz ledja teku, od tij pusti zal za mladost. E toj bese vreme, bef mlad i lud, a sg vise nesam mlad, pa ti si vidi sta osta , a tij kako ga vikas je... **bem ti ovi strani jezici, ne morem da si izgovorim. Ne davaj si gajle ic za njuma, a ja sam i ovako BO (e dal sam ubo, to ce vidimo tek). Ma samo da ja pofacam, kuj koga kad i kako. More tebe te cu da facam pod broj jedan, nema da mi umaknes da znas.  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
sta je onda sa razumom? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

Pridružio: 30 Sep 2006 Poruke: 372 Lokacija: tu pa tamo... i opet
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 4:01 pm Naslov: |
|
|
[quote="zoran"][/img] [img]
[/img]
| i hocuuuuujos jednu |
Hvala Zoki , nego mozes li fda mi fiksiras ovaj oreol nesto mi cesto pada  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 4:03 pm Naslov: |
|
|
| DaliborDjokic :: |
| Šta sve vi naprièaste...nema me malo i odmah gužva.Nema se vremena bre, radi se po ceo dan.Možete da zamislite kada ne stižem ni u kafanu da odem...HM,hm,hm...a ova žena zvoca li zvoca...ðta æu ju ja , takav je novinarski posao... |
Dacu ja tebi .... 'oces da ja nadjem posao pa ces da vidis kako se zvoca . Usta nema da zatvoris  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 4:07 pm Naslov: |
|
|
| Aktus :: |
CCCCCCC(ono trebo sam da mala turam) Leposava, Leposava,
kude ti ovo mene me nagovori da dodjem, auuuuu sam se saav zabezeknuo Ma nije ovo za mene, ja sam finnnnnn, ozbiljannnnnn,
mirannnn , ono jes i po malko krvolocan, ali ovoooo hehehehehe. |
A ti Bozo dobro dos'o .nemoj da brigas , i mi smo fini i suptilni, na mestu ubijamo.......pa vis kako se volemo
Nego , sto pre napravi neku zavrzlamu da se vidi da si nas  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
DaliborDjokic

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 4:13 pm Naslov: |
|
|
Evo mene pokraj žene svoje...jooooj....biæe belaja,hm možda i neæe.
Ti si jedna slatka ljubavica...ti si meni svje i svja....ma ti si sve moje...ti si svetlos na kraju tuunelaa..
JBG moram malo da se šlihtam nije me bilo dugo... _________________ Život je samo linija jedna
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 4:23 pm Naslov: |
|
|
otku ti ...hehheehhee d Ako mi lupis jos neku oblogu mozda i prodjes jeftino `Sta nam je danas na meniju dragi Poslednji put prastam  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
DaliborDjokic

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 4:38 pm Naslov: |
|
|
Ljubav za ruèak, ljubav za veèeru, ljubav za doruèak...Ti, jedina ženo, koja si zaplenila bogatstvo mojih misli i obitavaš u mojoj duši, ti blažena lepoto koja si u svakoj mojoj pori...
Jeli dobro ili da nastavim .......
Hoæu da kažem da kada je Bog stvorio ženu, mora da je mislio na tebe!!!!!! _________________ Život je samo linija jedna
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 4:42 pm Naslov: |
|
|
Dosta , dosta .previse i za tebe nego pazi se tog svetla nakraju tunela ...mozda jevoz  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
DaliborDjokic

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 4:52 pm Naslov: |
|
|
..umem ja i sa vozovima,ništa nema da brineš.Nego gde li su kuma Lepa i kum Herman......nema ni starojka Ljube, pa ni Zokija....nema nikog osim nas piliæa... _________________ Život je samo linija jedna
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|