|
POEZIJASCG - ДОБРОДОШЛИ НА ФОРУМ О ПОЕЗИЈИ!
|
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
| Autor |
Poruka |
pollakova

Pridruio: 30 Sep 2006 Poruke: 372 Lokacija: tu pa tamo... i opet
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 4:57 pm Naslov: |
|
|
Pa ja tek se malo pre probudila i pijem kafidzoni a oni su kao sav normalan narod verovatno bili ranije ovde ................a sad je vreme nedeljnog popodnevnog odmora paaaaaaaaaa odmaraju ......... nemaju svi silo u kao ti muzicu moj  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
DaliborDjokic

Pridruio: 16 Avg 2007 Poruke: 21 Lokacija: BRUS
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 5:06 pm Naslov: |
|
|
E ženo moja, ja sam ti na poslu...pada kiŔa,sluŔam neki blues and jazz...Inaèe u Brusu ti je inaèe sveèano povodom Preobraženja, to su ti kao neki Dani opŔtine...veèeras idem na duhovno veèe u porti crkve, nemoj da me èekaŔ,slobodno spavaj... _________________ Život je samo linija jedna
nekada duža,a nekada kraæa. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
DaliborDjokic

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 5:09 pm Naslov: |
|
|
Nemoj da si mi se sluæajno smucala po gradu dok mene nema...imaŔ ti razne ljude, može neko da mi te ukrade pa Ŕta da radim posle, da se bacim u mutnu Moravu bre....Ja ti rekoh ti vidi Ŕta æeŔ. _________________ Život je samo linija jedna
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

Pridruio: 19 Avg 2007 Poruke: 334 Lokacija: Jacksonville florida
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 5:26 pm Naslov: |
|
|
| DaliborDjokic :: |
| Nemoj da si mi se sluæajno smucala po gradu dok mene nema...imaŔ ti razne ljude, može neko da mi te ukrade pa Ŕta da radim posle, da se bacim u mutnu Moravu bre....Ja ti rekoh ti vidi Ŕta æeŔ. |
Nemo Djole u ladnu Moravu, ki Boga te molim, ako znas da plivas,
najdi si neki sigurniji nacin da se utepas (pa da ova ljepojka ostane udovica, da gu tesim). A u Moravu samo ako morasi ne znas da plivas
i toj u jesenji dani,ne sad, more se iskobeljas.  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
sta je onda sa razumom? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
DaliborDjokic

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 5:30 pm Naslov: |
|
|
Odoh ja polako,kameru i mikrofon u ruke pa na posao .Ti znaŔ Ŕta sam ti rekao,bez oèijukanja sa ovi ljudi po sajtu i pamet u glavu...
-You are always on my mind-
Pozdrav kuma Lepi i kumu Hermanu, starojku Ljubi i Zokiju,kao i svim dobrim ljudima sa sajta......Ćuvajte mi moju dragu,joÅ” je mlada može da pogreÅ”i...[/img] _________________ Život je samo linija jedna
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 5:38 pm Naslov: |
|
|
A ti Bozo dobro dos'o .nemoj da brigas , i mi smo fini i suptilni, na mestu ubijamo.......pa vis kako se volemo
Nego , sto pre napravi neku zavrzlamu da se vidi da si nas [/quote]
Pa eto ja te poslusa, inace ja slusam zene, ic ne brigaj, cujem sve sto kazu , Ama se plasim da kao stranac (iz susednu drzavu) neci da imam sanse kude tebe, ovi tvoji su na domaci teren, pa sudija malo gleda kroz prste, a vidim da su spremni i na niski udarci
Ma ja sam cista bukovina, tvrdoglav i nema da lako odustanem.
Tek se zagrevam, samo da znas bb _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zoran

Pridruio: 17 Mar 2007 Poruke: 145 Lokacija: Zemun
|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 6:36 pm Naslov: |
|
|
[quote="pollakova"]
| zoran :: |
[/img] [img]
[/img]
| Citat: |
| i hocuuuuujos jednu |
Hvala Zoki , nego mozes li fda mi fiksiras ovaj oreol nesto mi cesto pada  |
Kad god zazelis, oreol ima garanciju.
Nego Ljubo, zaposli prevodioca ovaj iskvareni nislijski, cek koji je padez, greska, nislijski mislim, ma ne zanam ni ja vise ubi me.
Z _________________ Kuda tako zurno ti ratnice hodis ?
Ka sudbini ! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 6:44 pm Naslov: |
|
|
[Pa eto ja te poslusa, inace ja slusam zene, ic ne brigaj, cujem sve sto kazu , Ama se plasim da kao stranac (iz susednu drzavu) neci da imam sanse kude tebe, ovi tvoji su na domaci teren, pa sudija malo gleda kroz prste, a vidim da su spremni i na niski udarci
Ma ja sam cista bukovina, tvrdoglav i nema da lako odustanem.
Tek se zagrevam, samo da znas bb[/quote]
Pa ti si bre Bozo moj covek ... Mora malo ceznje da se lupa a nisam ti ni ja neka naska, pola sveta obidjoh i nikako da se skrasim . Taman sam mislila da cu pored Daka pod dno Kopa da nadjem svoju srecu kad ono corak
Covek toliko radi da ce i na mene pi pi pi da predje A i to mi se svidja sto " slusas zene " Ovaj moj slusa samo tamburice ........
vataj i ti cokce  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 6:47 pm Naslov: |
|
|
[quote="zoran"]
| pollakova :: |
[/img] [img]
[/img]
| i hocuuuuujos jednu |
Hvala Zoki , nego mozes li fda mi fiksiras ovaj oreol nesto mi cesto pada  |
Kad god zazelis, oreol ima garanciju.
Nego Ljubo, zaposli prevodioca ovaj iskvareni nislijski, cek koji je padez, greska, nislijski mislim, ma ne zanam ni ja vise ubi me.
Z |
Majstor Zorane, u pravu si ti, ima nas i iz inostranih drzava ovdje, i bilo bi dobro da gospodin Ljuba zaposli prevodioca, ali posto sam ja stranac ako moze ja bih radije neku prevodilicu, pa da me prevede jelll  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zoran

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 6:57 pm Naslov: |
|
|
| Majstor Zorane, u pravu si ti, ima nas i iz inostranih drzava ovdje, i bilo bi dobro da gospodin Ljuba zaposli prevodioca, ali posto sam ja stranac ako moze ja bih radije neku prevodilicu, pa da me prevede jelll |
Jes majku mu, dobra,dobra ideja da se napravi balans disbalannasa.
Starojko citas li ti ovo iz podzemlja ?
Z _________________ Kuda tako zurno ti ratnice hodis ?
Ka sudbini ! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
zoran

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 8:33 pm Naslov: |
|
|
[img] [/img]
Evo jos jedna lutkica za Svetlanu ! _________________ Kuda tako zurno ti ratnice hodis ?
Ka sudbini ! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Aktus

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 9:01 pm Naslov: |
|
|
[
Pa ti si bre Bozo moj covek ... Mora malo ceznje da se lupa a nisam ti ni ja neka naska, pola sveta obidjoh i nikako da se skrasim . Taman sam mislila da cu pored Daka pod dno Kopa da nadjem svoju srecu kad ono corak
Covek toliko radi da ce i na mene pi pi pi da predje A i to mi se svidja sto " slusas zene " Ovaj moj slusa samo tamburice ........
vataj i ti cokce [/quote]
UH STO TO VOLIMMMMM, da budem neciji covjek ijaooo.
Bio sam to par puta, ma nikako da naucim ulogu do kraja,
pa red je da opet probam
PS: Ma znas kontam ja to, al uzimam onmo sto mi se uzima (iz teksta)  _________________ Ako je istina u vinu, ljepota u dusi,
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 9:09 pm Naslov: |
|
|
[img] [/img]
Evo jos jedna lutkica za Svetlanu ! |
Hvalaaaaaaaaaaaaaaaa ... sta bi ja bre bez tebe  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 9:13 pm Naslov: |
|
|
PS: Ma znas kontam ja to, al uzimam onmo sto mi se uzima
hehehehee da nismo mi Bozo neki rodjaci  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
pollakova

|
Poslao: Ned Avg 19, 2007 9:14 pm Naslov: |
|
|
[quote="zoran"][img] [/img]
Samo da vidim kakvo sam celjade  _________________ o , sramota Horacio ako bi ti umro, kakav bi skandal ostavio iza sebe ........................ |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|
|